Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

divendres, 25 de novembre del 2016

SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS




Un any més es fa la Setmana Europea de la Prevenció de Residus promoguda pel Departament de Territori i Sostenibilitat - Agència de Residus de Catalunya, la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Sostenibilitat, el consorci de Residus del Vallès Occidental i l'Ajuntament de Terrassa.
 
El tema de la prevenció d'aquest any està centrat en la reducció d'envasos lleugers. L'objectiu bàsic és reduir la quantitat d'envasos lleugers que es generen i consumeixen, molta diversitat, molta quantitat i en alguns casos molta dificultat per a ser reciclats.
 
Us proposem tot un seguit d'activitats amb l'objectiu d'ajudar a assolir els objectius plantejats durant aquesta Setmana, però sobretot per a consolidar-los durant tot l'any.
Podeu consultar les activitats al següent pdf:
Informació i  inscripcions:

Centre de Documentació i Educació Ambiental (CDEA)
cdea@terrassa.cat

La data límit per a les activitats amb inscripció és el dilluns 21 de novembre.
A la pàgina web de l'Agència de Residus de Catalunya podeu trobar eines de comunicació com ara cartells, jocs virtuals, joc de l’oca, plafons d’exposició, vídeos, tríptics etc. així com d'altra informació per tal que pugueu treballar el tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada