Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

divendres, 11 de novembre de 2016

JORNADA INTERCANVI ESCOLES VERDES DE TERRASSA

El passat divendres dia 11 de Novembre va tenir lloc a la Biblioteca Central de Terrassa una Trobada d´Intercanvi de les Escoles Verdes de Terrassa (XEST) en la qual vàrem participar. La Núria García de 6è i la Queralt Brescó de 5è (membres del Comitè Verd de l´escola) acompanyades d´en Guillem López de 6è i de l´Anna Gras de 5è respectivament, van exposar un Power Point amb les activitats "verdes" que duem a terme a l´escola. També hi havia una exposició  d´uns plafons que cada escola va realitzar. El nostre  explicava el treball que l´alumnat realitza a la cartellera verda de l´escola. 
La Jornada va ser molt enriquidora per tot l´alumnat que hi va participar doncs van poder veure el treball realitzat a les diferents escoles i van valorar positivament l´experiència.

                                                                     Presentació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada