Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dissabte, 12 d’abril del 2014

JORNADES ECOSALUT

El dia 9 d'abril vam fer un acte de celebració per l'obtenció del distintiu d'Escola Verda, I també vam presentar la Mascota Verda que va inaugurar les Jornades EcoSalut. Durant els dies 10 i 11 d'abril s'han realitzat tallers, sortides i activitats relacionades amb el medi ambient (taller de reciclatge de paper, taller de roba, taller de plantes, taller de rítmica, deixalleria mòbil, centre de tractament de recursos del Vallès, robòtica, visita al Museu del Gas...).














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada