Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dijous, 27 de març de 2014

L´HORA DEL PLANETA

           

Dissabte dia 29 de Març se celebra  L'Hora del Planeta, esdeveniment internacional promocionat per World Wide Fund for Nature (WWF)  que consisteix en una apagada elèctrica voluntària, en què es demana a cases i empreses que apaguin els llums i altres aparells elèctrics durant una hora. Amb aquest esdeveniment es vol concienciar la societat sobre la necessitat de prendre mesures contra el canvi climàtic i les emissions contaminants, així com estalviar energia i disminuir la contaminació llumínica. Segons els organitzadors de l'esdeveniment, apagar o reduir l'energia als negocis, cases i altres llocs, reduirà les emissions de CO2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada