Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

divendres, 3 d’octubre del 2014

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Aquesta setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura tot l’alumnat de l’escola ha pogut veure el vídeo “ Els sostenibles en moviment”  https://es-es.facebook.com/video/video.php?v=118439488200681

Una altra actuació que s'ha fet a Primària ha estat una enquesta sobre quin mitjà de transport utilitzen per venir a l'escola. El resultat ha estat el següent:




Quasi el 69% de l'alumnat de Primària es desplaça a l'escola amb el mitjà de transport més sostenible i saludable. Aquest resultat és molt satisfactori i animem i, alhora, felicitem a les famílies que ho fan possible.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada