Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dijous, 25 de setembre de 2014

VINE A LA PEDALADA

pedalada2014

Pedalada 2014 Contra el canvi climàtic

La Pedalada contra el canvi climàtic per conscienciar sobre la importància del transport sostenible per millorar la qualitat de l’aire.

Públic objectiu: Ciutadania en general

Lloc, dia, hora i lloc: sortida de la Plaça Nova, diumenge 28 de setembre, a les 10.30h. No cal inscripció prèvia.

Objectius de l’activitat
  • Fomentar l’ús de la bicicleta com a vehicle sostenible i segur.
  • Conscienciar sobre la importància del transport sostenible per millorar la qualitat de l’aire.
  • Promoure una mobilitat activa i saludable,
Descripció
Sota el nom de Pedala 2014 s’agrupen les pedalades que se celebren arreu de Catalunya amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SSMS), amb un missatge i una imatge comuna per a tots els municipis.
Pedala 2014 és una passejada amb bicicleta pels carrers del municipi. No es tracta d’una competició esportiva, sinó que ha de ser una passejada lúdica i festiva, on tots els públics s’hi sentin convidats i puguin participar. El recorregut, d’uns 8 kilòmetres, és apte per a públics de totes les edats i transcórrer per les principals avingudes de la ciutat. La policia local i voluntaris del BITER.CAT hi col·laboren guiant el gran grup.
Abans de començar la pedalada, s’acolliran els participants i se’ls hi entregarà els materials de campanya. Després, la persona dinamitzadora donarà la sortida tot llegint un discurs de benvinguda.
Recorregut: Plaça Nova - Rutlla - Portal Sant Roc – Rambla d'Ègara - Av. Josep Tarradellas - Av. Abat Marcet - Rambla Francesc Macià - Av. Barcelona - Ctra. Castellà - Av. Jaquard - Font Vella - Puignovell - Baldrich - Plaça Nova.

Recordeu que l'ús del casc és obligatori pels menors de 16 anys per circular per la ciutat.

A tots els participants se’ls obsequiarà amb una poma i una ampolla d’aigua per promocionar l’activitat. Per cortesia de l’empresa Caprabo. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada