Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dimarts, 17 d’abril de 2018

Del 23 al 29 d'Abril Setmana sense Soroll
Del 23 al 29 d’abril es celebra a Catalunya la 2a Setmana Sense Soroll (SSS), que promou diverses iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control del soroll, impulsant també la col·laboració entre administracions per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç. Sota el lema ‘Aturem el soroll!’, la SSS del 2018 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.En el següent enllaç hi trobareu les activitats i materials de difusió.


Com a activitat principal i coincidint amb el Dia Internacional de Sensibilització vers el Soroll (dimecres 25 d'abril), tindrà lloc en el mNACTEC, a la Rambla d'Egara, la 2a edició de l'Acusti.cat, el Congrés Català d'Acústica. El programa d'aquesta edició inclou en les taules de debat reptes i dilemes de màxima actualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada