Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dijous, 3 de desembre del 2015

CONSELLS NADALENCS

 - Feu regals no materials: entrades a museus, concerts, dinars a restaurants, viatges… Són regals originals, que no consumeixen resursos naturals i no generen residus.
 - Feu regals útils: Si no sabeu què pot agradar a aquella persona, pregunteu-ho a familiars i/o amics. Quedareu bé amb el destinatari del regal i, a més, optimitzareu recursos.
 - Poseu-vos d’acord per fer regals conjunts en comptes de petits regals que sovint són d’escassa utilitat.
 - A l’hora d’escollir les joguines, tingueu en compte els materials de què estan fetes (prioritzeu les fabricades amb materials naturals), eviteu les joguines bèl·liques i sexistes, i busqueu alternatives a les joguines que funcionin amb piles. Cal tenir en compte, també, que no és bo que els infants rebin totes les joguines que demanen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada