Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dimarts, 19 de maig de 2015

3º FÒRUM XARXES VALLÈS OCCIDENTAL

Santa Teresa va ser present al 3º Fòrum d´Escoles Verdes del Vallès Occidental celebrat dijous 14 de maig al Vapor Universitari de Terrassa. Una representació del Comitè Verd de l´escola: Ingrid Granados i Arnau Rosa (alumnes) i  Loreto Gutiérrez (mestra) hi van assistir. El Fòrum és una trobada territorial entre totes les escoles adherides al programa escoles verdes, a fi que l´alumnat i el professorat trobin un ambient òptim per al diàleg, i´intercanvi d´experiències i el contacte personal.Durant la jornada els propis alumnes són els encarregats de posar en comú les activitats i projectes que han portat a terme durant el curs als seus centres mitjançant presentacions.       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada