Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dijous, 28 de novembre de 2013

JA TENIM EL GUANYADOR DEL CONCURS DE LA MASCOTA DEL PROGRAMA ECOSALUT!
 Aquesta és la mascota guanyadora del concurs:   Ha estat dissenyada per la família Romero Clares.

La mascota representa l'ideal d'una Casa Verda, sostenible que aprofita les energies netes, reutilitza les aigües pluvials i té una vegetació abundant. 
Les persones que hi viuen porten una vida molt saludable, menjant sa i fent exercici físic. Utilitzen transports sostenibles i reciclen, redueixen i reutilitzen els seus residus.
Aquestes característiques són les que també hauria de tenir la nostra escola, per això, entre tots treballarem per aconseguir-ho.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada