Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dijous, 21 de març del 2019

DIA MUNDIAL DE L'AIGUA 2019


           Ver las imágenes de origen


L’Agència Catalana l’Aigua (ACA) commemora l’edició del Dia Mundial de l’Aigua de 2019 donant especial èmfasi a la problemàtica derivada de l’ús i l’abús dels plàstics i la seva presència a l’aigua. Segons les Nacions Unides, el plàstic representa el 90% de les escombraries existents als oceans i de seguir amb l’actual tendència es preveu que en 30 anys hi hagi més plàstics al mar que peixos.

Per a informar i conscienciar a la ciutadania sobre aquest tema, l’ACA té previstes diverses activitats per destacar la importància de l’aigua, la necessitat d’adoptar uns hàbits saludables i sostenibles i gestionar de manera adequada els residus plàstics.
En el segúent enllaç trobareu més informació:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada