Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

divendres, 30 de novembre del 2018

Jornada Intercanvi Escoles Verdes Terrassa

El dia 16 de Novembre va tenir lloc a la Biblioteca Central de Terrassa una Trobada d'Intercanvi de les Escoles Verdes de Terrassa (XEST) en la qual vàrem participar. La Sílvia Rosa de 6è i l'Aina Gómez de 5è (membres del Comitè Verd de l´escola) van exposar una activitat  que van realitzar els alumnes d'Infantil del nostre col·legi el curs passat. També hi havia una exposició  amb els plafons de cada escola.
La Jornada va ser molt enriquidora per tot l´alumnat que hi va participar doncs van poder veure el treball realitzat a les diferents escoles i van valorar positivament l´experiència.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada