Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dimarts, 17 d’abril del 2018

DIA DE LA TERRA


El dia Internacional de la Mare Terra se celebra per recordar que la Terra i els seus ecosistemes ens proporcionen la vida i el sosteniment. També  reconeix una responsabilitat col.lectiva per assolir un just equilibri entre les necessitats econòmiques, socials i ambientals de les generacions futures de la humanitat.  
                                                         
L´educació és la base per al progrés. Necessitem construir una ciutadania conscient del canvi climàtic i de la seva amenaça sense precedents per al nostre planeta per inspirar l'acció en defensa de la protecció del medi ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada