Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dilluns, 30 de maig del 2016

 
La  XXV SETMANA DEL MEDI AMBIENT se celebrarà entre els dies 30 de maig  i 5 de juny  a la nostra ciutat. El tema central d’aquesta Setmana anirà al voltant de la qualitat de l’aire. Algunes de les activitats hi estan relacionades i d’altres fan referència a d’altres vectors ambientals, com l’Anella Verda, tinença responsable d’animals, consum responsable, energia...
S’han organitzat diverses activitats al llarg de tota la setmana a les quals podeu assistir-hi. 
Destaquem aquest any com a novetat el diumenge dia 5 de juny DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT,  a la Rambla d’ÈgaraFira MOVEMUS,amb diferents espais
Podeu consultar el  programa de la 25a Setmana del Medi Ambient en format pdf

Del 30 de maig al 3 de juny LES ESCOLES DE LA XARXA D’ESCOLES PER A LA SOSTENIBILITAT DE TERRASSA (XEST) Durant tota la setmana realitzaran diferents accions i activitats relacionades amb els diferents vectors ambientals en els seus centres. I en concret dues activitats comunes que faran tots els centres de la XEST: Escoles Bressol i Educació Infantil i Primària: “Posar un estenedor a l’entrada de l’escola, amb cordills i pinces, on tota la comunitat educativa del Centre, pengi un bon propòsit, amb el títol: Els nostres compromisos per a la Setmana del Medi Ambient a Terrassa”. Educació Secundària: “Anem a l’escola amb bici o a peu” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada