Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dijous, 29 de maig del 2014

Pla de mobilitat 2014


Terrassa disposa d’un pla de mobilitat urbana per aconseguir una mobilitat sostenible i segura. La pacificació del trànsit amb la reducció de la velocitat, del soroll i de la contaminació atmosfèrica són objectius bàsics.
En els propers anys, disposar de més estacions de tren de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i de Renfe, així com prioritzar la mobilitat a peu i en bicicleta, ha de permetre tenir una ciutat amb millor qualitat de vida en el context de la que ja s’apunta com la dècada del canvi climàtic.
 Actualment, s'ha iniciat la fase de revisió del PLA DE MOBILITAT URBANA SOSTENIBLE de Terrassa 2013-2020.

Amb l’objectiu que tothom pugui donar la seva opinió respecte a com creu que ha de ser el model de mobilitat de Terrassa, s’ha aprovat el Programa de participació ciutadana per al procés de revisió del Pla de Mobilitat Urbana. El programa contempla tot un seguit de processos de consulta i d’informació que facilitaran la participació de la ciutadania en l’elaboració del nou Pla.



La vostra opinió és important.
Participa en l’elaboració del Pla de Mobilitat de Terrassa emplenant la següent enquesta:
                                                     
                                                   ENQUESTA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada