Benvinguts i benvingudes al bloc mediambiental del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

L'educació ambiental és cada vegada més important i, per aquest motiu, l'escola ja porta molt de temps treballant els aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat:

Ara és el moment de continuar aquesta tasca, per això, en aquest bloc hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que s'han fet, es fan i es faran per a aconseguir el nostre objectiu.

Si voleu informar-vos sobre el programa "Escoles verdes" que porta a terme el Departament de Mediambient i el d'Educació de la Generalitat de Catalunya, entreu al link: Programa Escoles Verdes.

dimecres, 23 d’abril del 2014

SANT JORDI


 Per aquest Sant Jordi us recomanem dos llibres d'ecologia, un adreçat als més petits "Entre tots podem salvar el nostre planeta" de l'editorial Combell, i l'altre adreçat a un públic adult "Salvem la terra. Guia visual del canvi climàtic" de l'editorial "Beascoa".
ENTRE TOTS PODEM! SALVAR EL NOSTRE PLANETA 
    JOAN MERCADE  
    ISBN 9788498252187
       Nº de pàgines: 16 pàgs.
       Encuadernació: Tapa dura
       Editoral: COMBEL
           Llengua: CATALÀ

RESUM DEL LLIBRE: Dos llibres que ofereixen idees per fer el nostre planeta més verd, més saludable i un lloc millor per viure. Inclouen consells sobre el reciclatge i la preservació dels nostres boscos i rius, i la cura dels animals i el seu hàbitat. El Joc del final del llibre ajudarà a reforçar el missatge ecològic perquè els més petits hi pugin posar el seu gra de sorra.

                          

SALVEM LA TERRA PECAS
    ISBN 9788448826376
                Nº de págines: 64 pàgs.
                     Encuadernació: Tapa tova
                Editoral: BEASCOA
               Llengua: CATALÀ

RESUM DEL LLIBRE: Et presentem una completíssima guia visual per a què entenguis què li està passant al nostre planeta. Tot el que necessites saber sobre l'efecte hivernacle i sobre la contaminació i les seves conseqüències, explicat de manera amena i divertida, a través de clarificadors gràfics, dibuixos i moltíssims jocs. A més, descobriràs què pots fer per canviar el món, i podràs divertir-te posant en pràctica tot el que has après amb un divertit videojoc: Alerta C02!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada